Hitachi HX99B hoogwerker kopen?

Op zoek naar een de Hitachi HX99B hoogwerker? Deze populaire telescoophoogwerker is uitermate geschikt voor krappe ruimtes, maar wordt niet meer geproduceerd. Rhinox heeft dé vervanger!

Hoogwerkers

De beste vervanger voor Hitachi hoogwerkers

Zoekt u een machine die net zo betrouwbaar en solide is als de Hitachi HX99B? Dan bent u bij Rhinox aan het juiste adres! Onze rupshoogwerkers hebben allemaal een telescopische mast en de machines zijn binnen-draaiend. De hoogwerkers zijn robuust, hebben een starre mast, en zijn goed inzetbaar in krappe ruimtes. Daarnaast bevinden de telescoopcilinder en de ketting zich in de mast in plaats van bovenop de mast. Dit biedt extra bescherming. Meer weten over onze hoogwerkers? Lees dan verder of neem direct contact met ons op!

De nieuwe rupshoogwerker van Rhinox

Over de RX12CS Hoogwerker

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.
Bekijk de specificaties

Rhinox RX12CS hoogwerkers

De RX12CS Hoogwerker: Krachtig, flexibel & compact

De RX12CS

Rhinox RX12CS hoogwerkers

De RX12CS hoogwerker kan vanwege zijn compacte formaat overal worden ingezet. Dit maakt de machine een ideale vervanger voor de Hitachi HX99B!

Matthijs van der Ham

Directeur Rhinox

Wilt u eerst zelf ervaren of onze rupshoogwerker echt net zo goed is als de Hitachi HX99B? Dat kan! Vraag dan nu een demo aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Specificaties

Vloerhoogte

10,6 meter

Horizontaal bereik

8 meter

Brandstof

Diesel

Capaciteit werkbal

300 kg

Werkhoogte

12,6 meter

Eigen gewicht

5400 kg

Platform afmeting

0,75 x 1,80 meter

Zelfrijdend

Ja

RX12CS

Stel je RX12CS samen

Geïnteresseerd in een Rhinox telescoophoogwerker? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang hem vandaag nog in je mailbox.

  Standaard tracks zijn van zwart rubber gemaakt en kunnen markeringen achterlaten bij draaien. Non-marking tracks laten door een andere materiaalcompositie geen markeringen achter. Deze tracks zijn te herkennen aan hun grijze kleur.
  Dit pakket geeft ideale mogelijkheden voor veelzijdige toepassingen van gereedschap in de werkbak met een krachtige 5000W 230V aansluiting. Het is efficient: U hoeft geen aparte generator in te zetten, en bespaart hiermee kosten en inspanning. Het is veilig: De geintegreerde generator voorkomt de noodzaak tot verlengsnoeren en de daarmee samenhangende risico’s.
  Met dit pakket kunt u uw volledige werkomgeving verlichten door middel van twee led lampen op de werkbak en een extra led lamp op de mast. Dit pakket is ideaal voor slecht verlichte gebieden en voor nacht toepassingen. Hiermee vergroot u de inzetbaarheid van de machine en zorgt voor een veilige werkomgeving.
  Deze optie geeft u de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en veilig brandstof bij te vullen. Door middel van de bijgeleverde slang (1,5 meter) met filter wordt brandstoftank weer bijgevuld vanuit dieselvat of jerrycan.
  Met dit pakket ontvangt u de hoogwerker in de kleuren van uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een Rhinox telescoophoogwerker? Vraag dan nu offerte aan en ontvang vandaag nog een reactie.

 • Sterke en compacte machines
 • Uit voorraad leverbaar
 • Makkelijk te bedienen en veelzijdig inzetbaar
 • Gebouwd met gecertificeerde materialen
 • Voorzien van typegoedkeur door de TÜV
 • Voorzien van CE markering

Vragen? app Arjan Liefting Director