Jouw nieuwe telescoophoogwerker

Op zoek naar een nieuwe hoogwerker? Ontdek Rhinox. Onze gecertificeerde telescoophoogwerkers zijn ontwikkeld vanuit het idee de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten.

Hoogwerkers

Ontdek onze hoogwerkers

Onze rupshoogwerkers hebben een telescopische mast en de machines zijn binnendraaiend. Onze robuuste hoogwerkers hebben een starre mast en zijn goed inzetbaar in krappe ruimtes. Daarnaast bevinden de telescoopcilinder en de ketting zich in de mast. Dit biedt extra bescherming.

Rhinox RX12CS hoogwerker op bouwterrein
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker

Over de RX12CS Hoogwerker

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.
Bekijk de specificaties

Rhinox RX12CS hoogwerkers

De RX12CS Hoogwerker: Krachtig, flexibel & compact

Over de RX16CSJ Hoogwerker

In 2024 lanceren we de RX16CSJ! Een rupshoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 16 meter. Een stap naar een duurzame wereld, want de rupshoogwerker komt in een diesel én volledig elektrische variant. Interesse in deze nieuwe machine? Bekijk de specificaties

RX16CSJ Transportmode

De RX16CSJ Hoogwerker: Compact, robuust & duurzaam

Neem contact op

Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn.