Over ons

Onze Rhinox fabriek is best-in-class is op het gebied van compacte en robuuste hoogwerkers op rupsbanden te produceren. Wij hebben dit bereikt door een ambitieus ontwerp- en ontwikkeltraject te gebruiken, en blijvend toe te passen in onze uitbreidingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen voor een zeer betrouwbare hoogwerker. Lees hier het verhaal achter Rhinox.

Rhinox RX12CS hoogwerkers

Over Rhinox

Team

Bij Rhinox kijken we ver vooruit: de stip aan de horizon is het zijn van een global OEM (original equipment manufacturer). Hier heb je de juiste mensen voor nodig. Het team bestaat dan ook uit hardwerkende mensen die samen aan iets moois willen bouwen. Hollandse nuchterheid, een kritische blik en het hebben van een collectief doel kenmerkt de sfeer binnen het bedrijf. Doen wat je belooft en jezelf in het diepe gooien om dit te bereiken, alleen zo zal het einddoel bereikt worden.

R&D

Research & Development

Binnen Rhinox wordt er veel aandacht besteed aan research & development. Dit betekent niet alleen onderzoek en ontwikkeling van het product, maar ook het professionaliseren van de interne organisatie. De insteek is hierin dan ook altijd: wat je doet, doe je goed. Procesmatig werken en omgaan met planningen worden vertaald naar alle facetten die te maken hebben met de optimalisatie van de organisatie.

Kwaliteit

Betrouwbaar & stabiel

Niet alleen onze producten, maar ook onze bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering moeten voldoen aan de belangrijkste normen. Het behalen en behouden van de juiste certificeringen en markeringen heeft daarom een zeer grote prioriteit. Zo garanderen wij betrouwbaarheid en stabiliteit, zowel van ons product als van onze organisatie. Op deze manier heeft zowel de klant als de werknemer duidelijkheid. Alleen dan kan je samen aan iets moois werken.

Arjan Liefting

Meer informatie nodig?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.