Over ons

Best-in-class op het gebied van produceren en fabriceren van compacte hoogwerkers op rupsbanden. Dat is Rhinox. Benieuwd hoe we dit hebben bereikt? Lees hier het verhaal achter Rhinox.

Over Rhinox

Ons team

Bij Rhinox kijken we vooruit: de stip aan de horizon is het zijn van een global OEM (original equipment manufacturer). Hier heb je de juiste mensen voor nodig. Het team bestaat dan uit hardwerkende mensen.

Hollandse nuchterheid, een kritische blik en het hebben van een collectief doel kenmerkt de sfeer binnen het bedrijf. Op die manier gaan we voor het bereiken van onze doelen.

R&D

Research & Development

Binnen Rhinox besteden we veel aandacht aan research & development. Dit betekent onderzoek en ontwikkeling van het product en het professionaliseren van de interne organisatie. De insteek is hierin is altijd: wat je doet, doe je goed. Procesmatig werken en omgaan met planningen worden vertaald naar alle facetten die te maken hebben met de optimalisatie van de organisatie.

Kwaliteit

Betrouwbaar & stabiel

Onze producten, bedrijfsprocessen en bedrijfsvoering moeten voldoen aan de belangrijkste normen. Het behalen en behouden van de juiste certificeringen en markeringen heeft een zeer grote prioriteit.

Zo garanderen wij betrouwbaarheid en stabiliteit voor onze klanten en collega’s. Zo kunnen we samen aan iets moois werken.

Als je meer informatie wil ontvangen

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.