Jouw nieuwe wiel schaarhoogwerker

Op zoek naar een nieuwe hoogwerker? Ontdek Rhinox. Onze gecertificeerde hoogwerkers zijn ontwikkeld vanuit het idee de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten.

Elektrisch

Over de RXS0507E Schaarhoogwerker

Ontdek onze compacte en robuuste elektrische hoogwerker met een indrukwekkende werkhoogte van 6,5 meter. Deze hoogwerker is ontworpen met uw veiligheid als hoogste prioriteit. Dankzij zijn stevige constructie kunt u met een max. gewicht van 230 kg vertrouwd werken op grote hoogtes, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat de hoogwerker gemakkelijk manoeuvreerbaar is, zelfs in beperkte ruimtes.

De RXS0507E Schaarhoogwerker: Compact, robuust & duurzaam

Over de RXS0607E Schaarhoogwerker

Ontdek onze innovatieve elektrische hoogwerker, ontworpen voor optimale prestaties. Met een compact ontwerp biedt deze robuuste machine een indrukwekkende werkhoogte van 7,8 meter, waardoor moeilijk bereikbare plekken toegankelijk worden. Veiligheid staat voorop, met geavanceerde functies zoals stabiliteitssensoren en noodstopsystemen. Onze hoogwerker is niet alleen krachtig, maar ook onderhoudsvriendelijk, waardoor uw operationele kosten worden geminimaliseerd.

De RXS0607E Schaarhoogwerker: Compact, all-round & duurzaam

Over de RXS0808E Schaarhoogwerker

Maak kennis met onze indrukwekkende elektrische hoogwerker met een smal ontwerp (81 cm) en een verbazingwekkende werkhoogte van 9,9 meter. Deze hoogwerker is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw behoefte aan hoogte, zelfs in beperkte ruimtes. Daarnaast is deze hoogwerker uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waardoor u met een gerust hart op grote hoogtes kan werken.

De RXS0808E Schaarhoogwerker: Krachtig, smal & 10 mtr werkhoogte

Over de RXS0812E Schaarhoogwerker

Ontdek de ultieme kracht in hoogwerker prestaties met de RXS0812E, de krachtigste in zijn soort. Met een indrukwekkende werkhoogte van 9,9 meter en een platformcapaciteit van 460 kg biedt deze hoogwerker ongeëvenaarde veelzijdigheid en efficiëntie. Veiligheid staat voorop, met geavanceerde functies die uw werkplek beveiligen. Kies voor de toekomst van hoogwerkers - krachtig, veilig, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk.

De RXS0812E Schaarhoogwerker: Krachtig, stabiel & optimale veiligheid

Over de RXS1012E Schaarhoogwerker

Ervaar de topprestaties van onze hoogwerkers met de RXS1012E. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 11,8 meter en een platformcapaciteit van 320 kg, wat zorgt voor ongekende veelzijdigheid en efficiëntie. Veiligheid is een prioriteit, met geavanceerde functies die de werkplek beschermen. Ga voor de toekomst van hoogwerkers: krachtig, veilig, milieubewust en gemakkelijk te onderhouden.

De RXS1012E Schaarhoogwerker: Krachtig, stabiel & optimale veiligheid

Over de RXS1212E Schaarhoogwerker

Deze hoogwerker biedt u een indrukwekkende werkhoogte van 13,8 meter met een platformcapaciteit van 320 kg. Hiermee kunt u gegarandeerd elke klus efficiënt uitvoeren. Hierbij staat veiligheid natuurlijk voorop en is de RXS1212E voorzien van de meest geavanceerde functies die de werkplek veilig houden. Bovendien is onze hoogwerker onderhoudsarm, wat bijdraagt aan het minimaliseren van uw operationele kosten.

De RXS1212E Schaarhoogwerker: Robuust, stabiel & groot bereik

Neem contact op

Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram.