Jouw nieuwe rups hoogwerker

Ontdek de innovatieve Rhinox rups hoogwerkers. De ideale oplossing voor uitdagende werkomgevingen waar traditionele hoogwerkers niet kunnen presteren.
Onze geavanceerde ontwerpaanpak zorgt voor maximale veelzijdigheid en flexibiliteit, waardoor deze hoogwerker moeiteloos kan manoeuvreren op ruw terrein, met én zonder de noodzaak van uitschuifbare stempels.

Volledig elektrisch

Over de RXS0507T Rups schaarhoogwerker

De kleinste uitvoering in zijn soort is ontworpen voor maximale prestaties en veelzijdigheid. Door de totale afmeting van 155x82x201 cm en werkhoogte van 6,6 m kom je zelfs op de meest moeilijk bereikbare locaties. Met zijn geavanceerde technologieën brengt de hoogwerker een max. gewicht van 200 kg veilig en efficiënt op hoogte. Zijn robuuste constructie, maar toch geringe gewicht van 915 kg zorgt ervoor dat deze hoogwerker daarnaast voor iedereen te transporteren is.

De RXS0507T Rups schaarhoogwerker: Compact, robuust & veelzijdig

Over de RXS0610T Rups schaarhoogwerker

Compacte krachtpatser: De ULTIEME hoogwerker voor elke klus! Dit is een waar beest als het op prestaties en veelzijdigheid aankomt. Met zijn afmeting van 208x96x214 cm en een indrukwekkende werkhoogte van 8 m, neemt deze hoogwerker je mee naar de meest onbereikbare plekken. Met behulp van geavanceerde technologieën tilt deze hoogwerker met gemak maximaal 200 kg veilig en efficiënt naar grote hoogte. Het eigen gewicht is 1620 kg, wat betekent dat dat deze krachtpatser met een BE-rijbewijs vervoerd kan worden, waardoor hij de ideale metgezel is voor professionals die voortdurend onderweg zijn.

De RXS0610T Rups schaarhoogwerker: Compact, veelzijdig & krachtig.

Over de RXS0610TL Rups schaarhoogwerker

Deze krachtige hoogwerker combineert de voordelen van rups aandrijving met de stabiliteit van hydraulische stempels. Met zijn compacte ontwerp en indrukwekkende prestaties is deze hoogwerker de perfecte oplossing voor verschillende industriële toepassingen. Met elektrische aandrijving is deze hoogwerker milieuvriendelijk en geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. De hydraulische stempels zorgen voor optimale stabiliteit, zelfs op oneffen terrein, waardoor veilig werken op hoogte wordt gegarandeerd.

De RXS0610TL Rups schaarhoogwerker: Robuust, krachtig & multifunctioneel.

Over de RXS1214TL Rups schaarhoogwerker

Met de meest extreme ruw terrein schaarhoogwerker in zijn soort werkt u veilig op elke ondergrond tot op een hoogte van maar liefst 13,8 meter. Doormiddel van een volledig elektrische aandrijving is deze hoogwerker milieuvriendelijk en door de non-marking blokken op de stalen rupsen geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Als laatste zorgen de hydraulische stempels voor optimale stabiliteit, zelfs op oneffen terrein, waardoor veilig werken op hoogte wordt gegarandeerd.

De RXS1214TL Rups schaarhoogwerker: Extra heavy, veiligheid & ruw terrein.

Neem contact op

Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram.