Jouw nieuwe hoogwerker

Op zoek naar een nieuwe en unieke hoogwerker? Onze gecertificeerde telescoophoogwerkers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn ontwikkeld vanuit het idee de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten. Daarnaast wordt er binnen Rhinox hard gewerkt aan de uitbreiding van ons productaanbod.

De RX12CS is ideaal voor de staalbouw, maar ook ruim inzetbaar voor andere projecten. De hoogwerker blinkt uit in zijn flexibiliteit en compacte omvang. Doordat deze hoogwerker zo compact is, is hij makkelijk te vervoeren en kan gebruikt worden op moeilijk toegankelijke locaties.

✓ Ideaal inzetbaar in kleine ruimtes
✓ Geschikt voor veel verschillende sectoren
✓ Snelle levering van machines en onderdelen

Specificaties

Werkhoogte

12,6 meter

Eigen gewicht

5500 kg

Brandstof

Diesel

Capaciteit werkbak

330 kg

Maximaal draaibereik

2 x 90 graden

Lengte en breedte

5,99 x 2,00 meter

Lage rijsnelheid

1.1 km/u

Maximale hellingshoek

5 graden

Vloerhoogte

10,6 meter

Maximaal horizontaal bereik

8,4 meter

Platform afmeting

0,75 x 1,80 meter

Zelfrijdend

Ja

Maximaal draaibereik

360 graden

Verticaal bereik

Ja

Hoge rijsnelheid

2.8 km/u

Type motor

Kubota 3 cilinder Diesel Stage 5

  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
  • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker

Over de RX12CS Hoogwerker

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.
Bekijk de specificaties

Rhinox RX12CS hoogwerkers

De RX12CS Hoogwerker: Krachtig, flexibel & compact

Hoogwerkers

Ontdek onze hoogwerkers

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Zo ontwikkelen wij collectieve trots, bij zowel onze klanten als binnen ons team. Onze rupshoogwerkers hebben allemaal een telescopische mast en de machines zijn binnen-draaiend. In tegenstelling tot hoogwerkers met knikarmen betekent dit dat onze telescoophoogwerkers robuust zijn, een starre mast hebben en goed inzetbaar zijn in krappe ruimtes. Daarnaast bevinden de telescoopcilinder en de ketting zich in de mast in plaats van bovenop de mast. Dit biedt extra bescherming.

Rhinox RX12CS hoogwerker op bouwterrein

Een unieke hoogwerker

Onze 12 meter hoogwerker op rupsbanden heeft een werkbak met een capaciteit van 330kg en een formaat van 180 bij 80 cm. Hierdoor kan er comfortabel gewerkt worden. Onze robuuste mast haalt een werkhoogte van maar liefst 12.6 meter. Ondanks dat de machine compact is heeft hij dus wel een groot bereik. Tijdens de ontwerpfase is tot in de kleinste details naar de technische aspecten gekeken. Dit heeft geresulteerd in een unieke hoogwerker in zijn gewichts- en grootteklasse: een innovatief product met een hoog kwalitatief karakter.

De RX12CS hoogwerker actieshot

Neem contact op

Advies nodig over de juiste toepassing?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn.