Onze hoogwerkers

Binnen Rhinox wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van ons productaanbod. Onze gecertificeerde telescoophoogwerkers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn ontwikkeld vanuit het idee de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten.

De nieuwe Rx12CS telescoophoogwerker

Hoogwerkers

Over onze hoogwerkers

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Zo ontwikkelen wij collectieve trots, bij zowel onze klanten als binnen ons team. Onze rupshoogwerkers hebben allemaal een telescopische mast en de machines zijn binnen-draaiend. In tegenstelling tot hoogwerkers met knikarmen betekent dit dat onze telescoophoogwerkers robuust zijn, een starre mast hebben en goed inzetbaar zijn in krappe ruimtes. Daarnaast bevinden de telescoopcilinder en de ketting zich in de mast in plaats van bovenop de mast. Dit biedt extra bescherming.

De nieuwe rupshoogwerker van Rhinox

Hoogwerkers

Een unieke machine

Onze 12 meter hoogwerker op rupsbanden heeft een werkbak met een capaciteit van 330kg en een formaat van 180 bij 80 cm. Hierdoor kan er comfortabel gewerkt worden. Onze robuuste mast haalt een werkhoogte van maar liefst 12.6 meter. Ondanks dat de machine compact is heeft hij dus wel een groot bereik. Tijdens de ontwerpfase is tot in de kleinste details naar de technische aspecten gekeken. Dit heeft geresulteerd in een unieke hoogwerker in zijn gewichts- en grootteklasse: een innovatief product met een hoog kwalitatief karakter.

De RX12CS telescoophoogwerker

Over de RX12CS Hoogwerker

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.

De nieuwe Rx12CS telescoophoogwerker

De RX12CS Hoogwerker: Krachtig, flexibel & compact

Neem contact op

Advies nodig over de juiste toepassing?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn.