Werken op hoog niveau!

Interesse in een elektrische schaarhoogwerker? Dan bent u bij Rhinox aan het juiste adres. Onze gecertificeerde schaarhoogwerkers van 6 t/m 15,8 meter hebben een uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar met een wiel- en rupsonderstel! Hiermee hopen wij de best mogelijke oplossing te kunnen bieden voor onze klanten. Daarnaast wordt er binnen Rhinox altijd hard gewerkt aan de uitbreiding van ons productaanbod.

Schaarhoogwerkers

Over onze schaarhoogwerkers

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Zo ontwikkelen wij collectieve trots, bij zowel onze klanten als binnen ons team. Dit zie je ook terug in onze machines. De wiel- en rups schaarhoogwerkers van Rhinox zijn allemaal volledig elektrisch en uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Zo kunt u met een gerust hart werken op grote hoogtes, wetende dat een Rhinox u niet in de steek laat.

De elektrische schaarhoogwerkers zijn ideaal voor de verhuur, service en onderhoud, maar ook ruim inzetbaar voor diverse andere projecten. De hoogwerkers blinken uit in hun flexibiliteit en compacte omvang. Doordat deze hoogwerkers zo compact zijn, zijn ze makkelijk te vervoeren en kunnen ze gebruikt worden op moeilijk toegankelijke locaties.

✓ Ideaal inzetbaar in kleine ruimtes
✓ Geschikt voor binnen en buiten
✓ Snelle levering van machines en onderdelen

Specificaties

Werkhoogtes

6 - 15,8 meter

Gewichten

885 - 3900 kg

Hef capaciteit

200 - 550 kg

Aandrijving

Elektrisch

Rijsnelheid

0 - 4.0 km/h

Maximale hellingshoek

3 graden

Vloerhoogtes

4 - 13,8 meter

Maximaal horizontaal bereik

0,9 meter

Zelfrijdend

Ja

Uitvoeringen

wiel, rups en rups met stempels

Bediening

Proportioneel

Wiel schaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker voor elke situatie

Dit betekent dat u in elke situatie geruisloos en milieuvriendelijk kunt werken. Hierbij kunt u het platform uitschuiven voor een groter werkbereik. De hoogwerkers beschikken allemaal over de zogenoemde “AGM” accu’s welke onderhoudsvriendelijke zijn en garant staan voor een lange levensduur. Voor feilloze bediening gebruikt u de portable bedieningsconsole met joystick bediening. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is elke hoogwerker uitgevoerd met geavanceerde functies zoals overload-, stabiliteitssensoren en noodstopsystemen.

Rups schaarhoogwerkers

Speciaal voor ruw terrein, maar ook voor binnen

Ontdek de innovatieve Rhinox RUPS schaarhoogwerkers – de ideale oplossing voor uitdagende werkomgevingen waar traditionele hoogwerkers niet kunnen presteren. Onze geavanceerde ontwerpaanpak zorgt voor maximale veelzijdigheid en flexibiliteit, waardoor deze hoogwerker moeiteloos kan manoeuvreren op ruw terrein. Interesse in deze nieuwe machines? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Advies nodig over de juiste toepassing?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram.