Machines

Binnen Rhinox wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van ons productaanbod. Onze gecertificeerde hoogwerkers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn ontwikkeld vanuit het idee de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten.

Service en support: de rendering van de nieuwe Rx12CS hoogwerker

Machines

Over onze machines

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Zo ontwikkelen wij collectieve trots, bij zowel onze klanten als binnen ons team. Onze rupshoogwerkers hebben allemaal een telescopische mast en de machines zijn binnen-draaiend. In tegenstelling tot hoogwerkers met knikarmen betekent dit dat onze hoogwerkers robuust zijn, een starre mast hebben en goed inzetbaar zijn in krappe ruimtes. Daarnaast bevinden de telescoopcilinder en de ketting zich in de mast in plaats van bovenop de mast. Dit biedt extra bescherming.

Over de RX12CS

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.

Service en support: de rendering van de nieuwe Rx12CS hoogwerker

De RX12CS: Krachtig, flexibel & compact