MTB Machinery. Rhinox dealer in het Twentse Haaksbergen

11 mei 2023

MTB Machinery. Rhinox dealer in het Twentse Haaksbergen

Een paar weken geleden brachten we jullie al op de hoogte van onze nieuwe dealer in Haaksbergen. Vandaag maken we nader kennis met MTB Machinery. Het Twentse bedrijf staat onder leiding van Mick te Braake. Geboren en getogen in Twente. Met een nuchtere kijk op de wereld en ambitieuze blik richting de toekomst vertelt hij over MTB Machinery en over dealer zijn van Rhinox.

De stap naar het zelfstandig ondernemerschap.
Landbouwmechanisatie is de branche waar Mick in is opgegroeid. Op jonge leeftijd wordt zijn ondernemersgeest aangewakkerd. Hij wil graag voor zichzelf beginnen en het moet sowieso iets met machines zijn: “Van jongs af aan heb ik altijd interesse gehad in grote machines. Dat is gewoon machtig mooi. Robuustheid in een machine. Dat spreekt mij aan.”

Van landbouwmechanisatie naar hoogwerkers.
Omdat Mick niet in het vaarwater van zijn werkgever wil zitten besluit Mick buiten de landbouwmechanisatie te kijken: “Ik ontdekte al snel dat er toekomst zit in hoogwerkers. Afgelopen jaar heb ik er 60 verkocht. Dat gaf mij de bevestiging om deze koers door te zetten. Het worden van een dealer was een logische volgende stap.”

Een hufterproof hoogwerker
Als Rhinox op zijn pad komt dan is Mick al snel verkocht aan de machine: “De machine sprak mij sowieso meteen aan. De hoogwerker is krachtig en tegelijkertijd eenvoudig en enorm wendbaar. Vooral in de verhuur van hoogwerkers is dit belangrijk. Als er veel verschillende personen op een hoogwerker zitten, dan moet hij makkelijk en soepel te bedienen zijn.

Je kunt tegelijkertijd omhoog of omlaag en draaien en dat scheelt ook weer tijd. Je wil tenslotte een klus snel en goed kunnen klaren en dan moet de machine niet de beperkende factor zijn. Al met al kun je echt spreken van een hufterproof hoogwerker en gewoon een mooie strakke machine.”

Rhinox, Nederlands fabricaat.
Wat volgens Mick ook een groot pluspunt is, is het feit dat de Rhinox hoogwerkers in Nederland worden gemaakt: “Ja dat zorgt voor korte lijnen op het gebied van communicatie, onderdelen en service. Ik ben vanuit Haaksbergen met een uur in Nijkerk en de communicatie met Arjan Liefting verloopt altijd goed. Je weet wat je aan elkaar hebt en dat is wat mij betreft het fundament voor een goede samenwerking.”

Op de koffie in Haaksbergen
Als je woonachtig bent in Twente en je bent aan het oriënteren naar de aanschaf van een hoogwerker, dan nodigt Mick je van harte uit bij MTB Machinery: “Uiteraard! Gezellig even kennismaken en een kop koffie drinken. Daarnaast is het gewoon fijn om de hoogwerker met eigen ogen te zien en te bedienen. Dan weet je al snel waar je aan toe bent. Stuur een bericht of bel, dan plannen we dat op de korte termijn in.”

Telefoonnummer: 06 30 96 40 32
E-mailadres: info@mtbmachinery.nl

Gerelateerde blogs