Robustness has a name. Maak kennis met Rhinox.

5 januari 2023

Robustness has a name. Maak kennis met Rhinox.

Een startende onderneming ervaring van techniek op het gebied van rupshoogwerkers. Dat is Rhinox.

Waar de bekende RX12CS inmiddels is geoptimaliseerd tot een complete en betrouwbare machine is er ook nieuws vanuit het oranjezwarte kamp vertelt Arjan Liefting: “Nieuw jaar. Nieuwe machine! Onze productie is in volle gang én in ontwikkeling, want samen kijken we uit naar de lancering van een 16 meter hoge hoogwerker!”

Telkens meer bedrijven kiezen voor Rhinox.
Het team van Rhinox hoeft zich momenteel niet te vervelen vertelt Arjan Liefting, operationeel verantwoordelijk voor Rhinox: “Telkens meer bedrijven kiezen voor Rhinox en daarom is onze productie in volle gang. Dat geldt ook voor de engineering. De inmiddels bekende RX12CS is geoptimaliseerd tot een complete en betrouwbare machine waar onze klanten van op aan kunnen.”

De 37-jarige Arjan is trots als hij kijkt naar de afgelopen jaren: “Ik mag samen met het team bouwen aan een stevig fundament voor een duurzame toekomst. Dat gaat ons goed af én het is fijn werken met elkaar. Iedereen heeft passie voor het vak en wil graag hard werken en plezier combineren om samen tot een goed resultaat te komen.

Niet lullen, maar poetsen en soms zeggen waar het op staat. Op die manier werken we goed met elkaar samen en dat resulteert in werkplezier en succesverhalen bij onze eindgebruikers en dealers.”

Besparing van tijd, energie en geld
Door die succesverhalen zie je dat steeds meer mensen enthousiast worden van Rhinox: “Ja dat maakt ons natuurlijk trots. Daar doe je het voor. De volgende stap is dat je die klanten ook goed bediend. Zorgen voor goede én snelle service is hetgeen waar we graag onderscheidend in zijn.

Je zit namelijk niet te wachten op stilstand tijdens een klus. Dat kost simpelweg teveel tijd, energie en geld. Met een up-to-date magazijn met alle benodigde spullen en onderdelen doen we daar iedere dag ons best voor. Zo zijn we snel ter plaatsen voor service, onderhoud en keuringen. Alles voor goedlopende techniek.”

Jarenlange ervaring
De technici die actief zijn bij Rhinox hebben een rugzak vol met kennis en jarenlange ervaring: “Dat is het fundament waarop wij werken. Het geeft ons de kracht om het niet alleen te bedenken, maar het ook uit te voeren voor onze klanten.

Onze vakmannen kunnen door die ervaring de vertaalslag maken van de wens van de klant naar de optimalisatie in de techniek. Zo blijven we altijd op zoek naar verbetering en daarnaast hebben we doorlopend goed contact met onze klanten.”

De start van een duurzame toekomst
En voor die klanten is er nieuws in 2023 vertelt Arjan: “In 2023 staat de lancering van de RX16CSJ op het programma. We kijken reikhalzend uit naar de presentatie van onze nieuwe machine: een hoogwerker van maar liefst 16 meter hoog!” De RX16CSJ is te bestellen in twee varianten: diesel of volledig elektrisch.
Een bewuste keuze volgens Arjan:

“We merken dat er telkens meer vraag is naar elektrische hoogwerkers. Op sommige plekken kom je simpelweg het terrein niet meer op als je geen elektrische machine hebt. Dat heeft te maken met de nieuwe wet- en regelgeving in Nederland en daar buiten.

Er is grote behoefte naar een duurzame oplossing en daar springen wij op in met deze machine. Zo zetten we samen, met onze klanten, een stap naar een duurzame en groene toekomst.”

Om de hoek en de over de grens
Als Arjan naar de toekomst kijkt dan zien we een glimp van ambitie: “We zijn momenteel ons dealernetwerk aan het uitbreiden. Zo hebben we in Nederland meerdere service- en verkooppunten. Het is tenslotte fijn om ergens om de hoek terecht te kunnen als je hulp nodig hebt.

Daarnaast hebben we de ambitie om ook in het buitenland actief te zijn. We hebben er de vakmannen en de machines voor, dus daar heb ik alle vertrouwen in.”

Benieuwd hoe je met een Rhinox slimmer en efficiënter te werk kan gaan bij jouw opdrachten? Of wil je graag met eigen ogen de machine bekijken en te werk zien gaan?

Bel +31 85 086 9600 of stuur een e-mail naar info@rhinox-lift.com

Gerelateerde blogs