Hitachi HX64B hoogwerker kopen?

Op zoek naar een Hitachi HX64 hoogwerker? De Hitachi HX64B telescoophoogwerkers is uitermate geschikt voor plekken waar weinig ruimte aanwezig is. Deze populaire machine wordt tegenwoordig niet meer geproduceerd, maar Rhinox heeft dé vervanger!

Rhinox RX12CS hoogwerkers

Hitachi HX64B

Hoogwerkers

De beste vervanger voor de Hitachi HX64B hoogwerker

Zoekt u een telescoophoogwerker die net zo betrouwbaar en solide is als de Hitachi HX64B? Dan bent u bij Rhinox aan het juiste adres! Onze telescoophoogwerkers op rupsbanden hebben allemaal een telescopische mast en de machines zijn binnen-draaiend. De hoogwerkers zijn robuust, hebben een starre mast, en zijn goed inzetbaar in krappe ruimtes. Daarnaast bevinden de telescoopcilinder en de ketting zich in de mast in plaats van bovenop de mast. Dit biedt extra bescherming.

De nieuwe rupshoogwerker van Rhinox

Over de RX12CS Hoogwerker

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.
Bekijk de specificaties

Rhinox RX12CS hoogwerkers

De RX12CS Hoogwerker: Krachtig, flexibel & compact

Wilt u zelf eerst ervaren of onze rupshoogwerker echt net zo goed is als de Hitachi HX64B hoogwerker? Dat kan! Vraag dan nu een demo aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Specificaties

Werkhoogte

12,6 meter

Eigen gewicht

5400 kg

Brandstof

Diesel

Capaciteit werkbak

330kg

Maximaal draaibereik

2 x 90 graden

Lengte en breedte

5,99 x 2,00 meter

Lage rijsnelheid

1.1 km/u

Maximale hellingshoek

5 graden

Vloerhoogte

10,6 meter

Maximaal horizontaal bereik

8,4 meter

Platform afmeting

0,75 x 1,80 meter

Zelfrijdend

Ja

Maximaal draaibereik

360 graden

Verticaal bereik

Ja

Hoge rijsnelheid

2.8 km/u

Type motor

Kubota 3 cilinder Diesel Stage 5

RX12CS

Stel je RX12CS samen

Geïnteresseerd in een Rhinox telescoophoogwerker ter vervanging van uw Hitachi HX64B? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang hem vandaag nog in je mailbox.

  Standaard tracks zijn van zwart rubber gemaakt en kunnen markeringen achterlaten bij draaien. Non-marking tracks laten door een andere materiaalcompositie geen markeringen achter. Deze tracks zijn te herkennen aan hun grijze kleur.
  Dit pakket geeft ideale mogelijkheden voor veelzijdige toepassingen van gereedschap in de werkbak met een krachtige 5000W 230V aansluiting. Het is efficient: U hoeft geen aparte generator in te zetten, en bespaart hiermee kosten en inspanning. Het is veilig: De geintegreerde generator voorkomt de noodzaak tot verlengsnoeren en de daarmee samenhangende risico’s.
  Met dit pakket kunt u uw volledige werkomgeving verlichten door middel van twee led lampen op de werkbak en een extra led lamp op de mast. Dit pakket is ideaal voor slecht verlichte gebieden en voor nacht toepassingen. Hiermee vergroot u de inzetbaarheid van de machine en zorgt voor een veilige werkomgeving.
  Deze optie geeft u de mogelijkheid om snel, gemakkelijk en veilig brandstof bij te vullen. Door middel van de bijgeleverde slang (1,5 meter) met filter wordt brandstoftank weer bijgevuld vanuit dieselvat of jerrycan.
  Met dit pakket ontvangt u de hoogwerker in de kleuren van uw bedrijf.
 • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
 • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker
 • Klantreactie over de RX12CS hoogwerker

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in een Rhinox telescoophoogwerker? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang vandaag nog een reactie.

 • Sterke en compacte machines
 • Uit voorraad leverbaar
 • Makkelijk te bedienen en veelzijdig inzetbaar
 • Gebouwd met gecertificeerde materialen
 • Voorzien van typegoedkeur door de TÜV
 • Voorzien van CE markering

Vragen? app Arjan Liefting Director