Jouw compacte hoogwerker

Op zoek naar een unieke robuuste, betrouwbare en unieke hoogwerker? Onze gecertificeerde hoogwerkers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn ontwikkeld vanuit het idee de best mogelijke oplossing te bieden voor onze klanten. Binnen Rhinox wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van ons productaanbod.

Compacte hoogwerkers

Ontdek onze compacte hoogwerkers

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit zie je ook terug in onze compacte hoogwerkers. Deze beschikken allemaal over een uitschuifbare telescopische mast. Daarnaast zijn onze compacte hoogwerkers ook binnendraaiend. Zo kunnen ze op dezelfde plek draaien. Hierbij komt het bovenstel slechts 20 centimeter over de rupsen. In tegenstelling tot knik-arm hoogwerkers zijn onze hoogwerkers compact, robuust en wendbaar. Ze zijn met name goed inzetbaar in krappe ruimtes. Ook zijn onze compacte hoogwerkers veiliger. De telescoopcilinder en de ketting bevinden zich in de mast in plaats van erboven op. Zo kunt u veilig te werk gaan.

De RX12CS compacte hoogwerker

Over de RX12CS Hoogwerker

De RX12CS is slechts 2 meter breed en weegt 5.400 kg. Desondanks heeft hij toch een werkhoogte van 12.6 meter. Deze krachtige telescoophoogwerker kan in elke situatie worden ingezet, ook op locaties die voor andere machines onbereikbaar zijn.
Bekijk de specificaties

Rhinox RX12CS hoogwerkers

De RX12CS Hoogwerker: Krachtig, flexibel & compact

De RX12CS is ideaal voor de bouwsector, tuinbouw,  maar ook ruim inzetbaar voor andere projecten. De hoogwerker blinkt uit in zijn flexibiliteit en compacte omvang. Doordat deze hoogwerker zo compact is, is hij makkelijk te vervoeren en kan gebruikt worden op moeilijk toegankelijke locaties.

✓ Ideaal inzetbaar in kleine ruimtes
✓ Geschikt voor veel verschillende sectoren
✓ Snelle levering van machines en onderdelen

Specificaties

Werkhoogte

12,6 meter

Eigen gewicht

5500 kg

Brandstof

Diesel

Capaciteit werkbak

330 kg

Maximaal draaibereik

2 x 90 graden

Lengte en breedte

5,99 x 2,00

Lage rijsnelheid

1.1

Maximale hellingshoek

5 graden

Vloerhoogte

10,6 meter

Maximaal horizontaal bereik

8,4 meter

Platform afmeting

0,75 x 1,80 meter

Zelfrijdend

Ja

Maximaal draaibereik

360 graden

Verticaal bereik

Ja

Hoge rijsnelheid

2.8

Type motor

Kubota 3 cilinder Diesel Stage 5

Compacte hoogwerkers

Een unieke compacte hoogwerker

Onze compacte hoogwerker heeft een werkbak van 180 cm bij 80 cm. Deze beschikt over een capaciteit van 330 kg. De robuuste mast haalt een werkhoogte van maar liefst 12,6 meter. De machine is compact en heeft daarnaast ook een groot bereik. Tijdens het ontwerpen is tot in de kleinste details naar de technische aspecten gekeken. Dit heeft gezorgd voor een unieke hoogwerker in zijn gewichts- en grootteklasse. Een innovatief product met een hoog kwalitatief karakter.

De RX12CS compacte hoogwerker

Neem contact op

Advies nodig over de juiste toepassing?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op LinkedIn.